Τελευταία Νέα


Πρόγραμμα για μεσιτικά γραφεία G&G Μεσιτικό - Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων

Πρόγραμμα για μεσιτικά γραφεία G&G Μεσιτικό - Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων

Λογισμικό για μεσιτικά γραφεία - Πρόγραμμα για μεσίτες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

 

Η πλέον ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης μεσιτικού γραφείου, κατασκευασμένη από κορυφαίους μηχανογράφους σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους μεσίτες.

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η εφαρμογή G&G Μεσιτικό αναλαμβάνει την σωστή και ολοκληρωμένη οργάνωση του γραφείου σας. Από την καταχώρηση των ακινήτων και την εκτύπωση των εντολών ανάθεσης μέχρι την καταχώρηση των αγοραστών, την αυτόματη σύνδεση τους και την καταχώρηση των πωλήσεων /ενοικιάσεων το λογισμικό G&G Μεσιτικό μπορεί να σας γλυτώσει πολύ χρόνο αλλά και να σας εξασφαλίσει την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Απλή και γρήγορη στη χρήση της, η εφαρμογή G&G Μεσιτικό δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη γνώση υπολογιστών. Μεσίτες που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιήσει υπολογιστή, άρχισαν να την χρησιμοποιούν αποδοτικά από τις πρώτες ημέρες.

Επίσης, με την μοναδική δυνατότητα πραγματικής ενημέρωσης του web site σας με ένα κλικ σας εξασφαλίζει μία σωστή και αποτελεσματική παρουσία στο Internet η οποία, πραγματικά, λειτουργεί σαν ένας επιπλέον πωλητής του γραφείου σας.

Μερικές από τις δυνατότητες της Εφαρμογής G&G Μεσιτικό:

Δικτυακή εφαρμογή - Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από πολλούς υπολογιστέςΔικτυακή εφαρμογή - Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από πολλούς υπολογιστές

Κάθε εγκατάσταση του software G&G Μεσιτικό συνοδεύεται από μία δικτυακή άδεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στο ίδιο γραφείο να δουλεύει ταυτόχρονα από όλους τους υπολογιστές χωρίς περιορισμό.

 

Διαχείριση ακινήτωνΔιαχείριση ακινήτων

Με εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορούμε να καταχωρήσουμε όλα τα στοιχεία ενός ακινήτου, όπως το είδος του (διαμέρισμα, κατάστημα, κλπ), το εμβαδόν, την τιμή κλπ αλλά και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως π.χ. αν είναι διαμπερές ή γωνιακό καθώς και όλα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Αυτόματα το σύστημα μας δίνει λίστα με όλους τους αγοραστές που ταιριάζουν στο νέο ακίνητο.

 

Απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε ακίνητοΑπεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε ακίνητο

Σε κάθε ακίνητο μπορούμε άμεσα από το πρόγραμμα να προσθέσουμε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, είτε από αυτές που έχουμε αποθηκευμένες στον υπολογιστή μας είτε κατευθείαν από το scanner ή την ψηφιακή μας φωτογραφική ή βιντεοκάμερα. Ολες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αυτόματα και στο web site μας στο Internet, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία από μέρους μας.

Επίσης, σε κάθε ακίνητο έχουμε τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων βίντεο και προβολή τους στον υπολογιστή ή σε συνδεδεμένη τηλεόραση για παρουσίαση στους πελάτες μας.

 

Αυτόματη Δημιουργία και Διαχείριση μικρών αγγελιών προς απεριόριστο αριθμό εφημερίδωνΑυτόματη Δημιουργία και Διαχείριση μικρών αγγελιών προς απεριόριστο αριθμό εφημερίδων

Με την καταχώρηση του ακινήτου, με ένα κλικ το σύστημα αυτόματα δημιουργεί την αγγελία που θα δημοσιεύσουμε στις εφημερίδες. Για κάθε ακίνητο μπορούμε να επιλέξουμε όσες εφημερίδες θέλουμε για να το καταχωρήσουμε στις μικρές αγγελίες.

 

 

Αυτόματη εκτύπωση εντολής ανάθεσηςΑυτόματη εκτύπωση εντολής ανάθεσης

Για κάθε ακίνητο, με ένα κλικ μπορούμε να τυπώσουμε την εντολή ανάθεσης, με συμπληρωμένα τόσο τα στοιχεία του ιδιοκτήτη όσο και του ακινήτου και υπολογισμένη την μεσιτική μας αμοιβή.

 

 

 

 

Διαχείριση αιτήσεων αγοραστώνΔιαχείριση αιτήσεων αγοραστών

Οι αιτήσεις των αγοραστών μπορούν με πολύ εύκολο τρόπο να καταχωρηθούν στο σύστημα. Σε κάθε αίτηση μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλές κατηγορίες ακινήτων (π.χ. κάποιος που ψάχνει για Διαμέρισμα, Μεζονέτα ή Μονοκατοικία) καθώς και πολλαπλές περιοχές (π.χ. Καλαμαριά, Τούμπα, Χαριλάου,...) καθώς και τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τον αγοραστή μας (π.χ. 2 δωμάτια, μέχρι 15000ευρώ κλπ). Το σύστημα αυτόματα μας βγάζει μία λίστα με όλα τα ακίνητα που ταιριάζουν στον αγοραστή.

 

Αυτόματη εκτύπωση εντολών υπόδειξηςΑυτόματη εκτύπωση εντολών υπόδειξης

Το σύστημα μπορεί για κάθε αγοραστή να τυπώσει εντολές υπόδειξης, με όλα τα στοιχεία του αγοραστή συμπληρωμένα καθώς και τα στοιχεία των ακινήτων που θα υποδείξουμε με υπολογισμένη την μεσιτική αμοιβή.

 

 

 

Διαχείριση υποδείξεωνΔιαχείριση υποδείξεων

Κάθε υπόδειξη που γίνεται από το γραφείο μας καταγράφεται στο σύστημα με την ημερομηνία, τον πωλητή που το υπέδειξε καθώς και σχόλια για το αν και κατά πόσο το ακίνητο που υποδείξαμε ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστή.

 

 

Οι περισσότερες εργασίες στο πρόγραμμα γίνονται με 1 μόνο "κλικ" ή με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

 

Διαχείριση συναλλασσομένωνΔιαχείριση συναλλασσομένων

Στο πρόγραμμα για μεσίτες G&G Μεσιτικό τα στοιχεία τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών αλλά και των άλλων επαφών μας καταχωρούνται μόνο μία φορά σε μία πλήρη καρτέλα που περιέχει τόσο τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ) όσο και τα απαραίτητα για την πώληση (ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΔΟΥ, κλπ) καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως email, web site κλπ.

 

Εξυπνη σύνδεση ακινήτων - αιτήσεων αγοραστών InteliSales™Εξυπνη σύνδεση ακινήτων - αιτήσεων αγοραστών InteliSales™

Η αυτόματη σύνδεση ακινήτων με αγοραστές γίνεται με την τεχνολογία InteliSales που σας επιτρέπει να κάνετε τις περισσότερες πωλήσεις με τις λιγότερες υποδείξεις και με το μεγαλύτερο κέρδος. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνολογία της G&G που "σκέφτεται" σαν μεσίτης και επιτρέπει στο σύστημα να μας προτείνει για κάθε αγοραστή πρώτα τα ακίνητα που έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να καλύψουν τις ανάγκες του. Ετσι, δεν σπαταλάμε το χρόνο μας δείχνοντας ακίνητα με μικρή πιθανότητα πώλησης στον συγκεκριμένο πελάτη. Βέβαια, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να διευρύνουμε τη σύνδεση και να δείξουμε στον πελάτη και τα υπόλοιπα ακίνητα που ανταποκρίνονται σε λίγο μικρότερο βαθμό στις ανάγκες του για να καλυφθεί και η περίπτωση που τα πρώτα δεν του άρεσαν για κάποιους λόγους.

Ολη η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη απαιτώντας από τον μεσίτη απλά το πάτημα ενός πλήκτρου. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το σύστημα G&G Μεσιτικό και η τεχνολογία InteliSales.

 

Δυναμική αναζήτηση αιτήσεων / ακινήτων / συναλλασσομένωνΔυναμική αναζήτηση αιτήσεων / ακινήτων / συναλλασσομένων

Ολα τα στοιχεία που καταχωρούμε στο πρόγραμμα για μεσίτες G&G Μεσιτικό βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά. Με δυναμικές οθόνες αναζήτησης μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθούμε για τα ακίνητα και τις αιτήσεις που έχουμε με όποιους περιορισμούς θέλουμε. Μπορούμε να δούμε π.χ. όλα τα διαμερίσματα, από 2 έως 3 δωμάτια σε συγκεκριμένο εύρος τιμών, νεότερα από 10 χρόνια και πάνω από το 2ο όροφο. Τα αποτελέσματα των αναζητήσεων μπορούμε να τα πάρουμε και σε εκτυπώσεις με πολλαπλές μορφές (π.χ. ανά κατηγορία, ανά περιοχή, ονομαστικά, λίστα για να συμπληρώσουμε το βιβλίο ακινήτων, κλπ)

 

Διαχείριση πωλήσεωνΔιαχείριση πωλήσεων

Μας δίνεται η δυνατότητα να καταχωρήσουμε τις πωλήσεις / ενοικιάσεις που κάνουμε με όλα τα στοιχεία του ακινήτου και του αγοραστή καθώς και την τιμή και διάφορα σχόλια που θέλουμε να προσθέσουμε.

 

Διαχείριση συνεργατών (εσωτερικών και εξωτερικών) γραφείουΔιαχείριση συνεργατών (εσωτερικών και εξωτερικών) γραφείου

Για τα μεγαλύτερα γραφεία το σύστημα G&G Μεσιτικό προσφέρει πλήρη διαχείριση των συνεργατών / πωλητών του γραφείου. Δίνεται η δυνατότητα ανάθεσης ενός ακινήτου ή ενός αγοραστή σε έναν συνεργάτη για να το διαχειριστεί, μπορεί να βγάλει για κάθε ακίνητο ενημερωτικές καταστάσεις ανά πωλητή ώστε να το δείξει στους δικούς του πελάτες/αγοραστές, μπορούμε να δούμε τα ακίνητα, τις αιτήσεις και τις επιδείξεις που έχει ο κάθε αγοραστής κλπ.

 

Αμεση διασύνδεση με το web site σας (Internet) και αποστολή των ακινήτων σας, με ένα μόνο κλικ.Αμεση σύνδεση με το web site σας (Internet) και αποστολή των ακινήτων σας, με ένα μόνο κλικ.

Για την καθημερινή ενημέρωση του web site σας δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα απλό κλικ. Η εφαρμογή G&G Μεσιτικό αυτόματα συνδέεται στο Internet, καταχωρεί τα καινούρια ακίνητα, αλλάζει την τιμή ή όποια χαρακτηριστικά χρειάζονται στα παλιότερα και διαγράφει όσα έχουν πωληθεί ή χαθεί και μάλιστα σε όσες γλώσσες θέλουμε (π.χ. Ελληνικά, Αγγλικά, ...). Συγχρόνως ανεβάζει και όλες τις φωτογραφίες του ακινήτου. Η όλη διαδικασία δεν παίρνει περισσότερο από 2-3 λεπτά.
Η ενημέρωση του web site στις ξένες γλώσσες γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Εμείς στην εφαρμογήκαταχωρούμε τα ακίνητα μόνο στα Ελληνικά.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, η εφαρμογή G&G Μεσιτικό απαιτεί από εσάς τη λιγότερη δυνατή πληκτρολόγηση για να σας δώσει άμεσα και με ακρίβεια έγκυρη πληροφόρηση που σας γλυτώνει καθημερινά χρόνο και χρήμα.


Πολλές άλλες πρωτοποριακές δυνατότητες που καθιστούν την εφαρμογή G&G Μεσιτικό έναν αναντικατάστατο συνεργάτη σας.

Μερικές από αυτές:

  • Πλήρες σύστημα on-line help. Αναλυτικές οδηγίες για την κάθε λειτουργία του προγράμματος εμφανίζονται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

  • Πλήρες σύστημα αναλυτικών αναφορών τόσο συγκεντρωτικών όσο και ανά πωλητή ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι ενημερωμένοι όλοι οι συνεργάτες σας.

  • Το λογισμικό G&G Μεσιτικό είναι 100% παραμετροποιήσιμο, επιτρέποντας σας να εργαστείτε με το δικό σας τρόπο. Ετσι μπορείτε να έχετε τις δικές σας κατηγορίες ακινήτων, τις δικές σας περιοχές, διαρρυθμίσεις κλπ. 

  • Παρέχει αυτόματη σύνδεση από όλες τις καρτέλες (π.χ. από το ακίνητο με ένα κλικ μπορούμε να δούμε τα στοιχεία του πωλητή, από τα αποτελέσματα αναζήτησης αιτήσεων κάθε αναλυτική καρτέλα είναι μόνο ένα κλικ μακριά, κ.ο.κ.).

  • Παρέχει εσωτερικό σύστημα "Ξεχασμένων" ακινήτων και αγοραστών. Ετσι, αν ένα ακίνητο ή έναν αγοραστή δεν το κινήσουμε για ένα ορισμένο από εμάς διάστημα (π.χ. 30 ημέρες) το σύστημα αυτόματα μας ενημερώνει ότι "το ξεχάσαμε".

  • NEO! Σύστημα SEnform για την αυτόματη ενημέρωση των πελατών σας με SMS στο κινητό τους και e-mail.Μάθετε περισσότερα...

Οσο και αν το θέλουμε, είναι αδύνατον να αναφέρουμε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής G&G Μεσιτικό. Η καθημερινή της χρήση είναι εκείνη που θα σας πείσει για τις δυνατότητες της και σίγουρα θα σας κάνει να αναρωτιέστε πως τα καταφέρνατε χωρίς αυτή.